Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékek


BroadLink RM Pro Vezérlő
BroadLink RM Pro Vezérlő

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
4
Virtyó Attila
2019.11.29 18:24
Édesapámnak vásároltam hosszas utána olvasgatás es utánajárást követően. Annyira örül neki hogy ami létezik a házban már mindent beállított hogy az eszközzel irányítsa :). Ha tehetné szerintem meg a fogkeféjét is vezérelné :0
Előnyök: Kedvező ár, kényelmi funkciók
Hátrányok: Nincs
3
Dobos Tamás
2019.10.17 19:01
Rádiófrekvencián működő redőnyök miatt vásároltam, amiket hibátlanul tudok vele vezérelni.
Előnyök: Kompatibilis az Alexa-val, a megfelelő skill-en keresztül lehetőségem van vezérelni az eszközöket a BroadLink-en keresztül egy Amazon Echo eszközzel.
Hátrányok: Custom eszközök kezelése nem lehetséges Alexával.
2
Ogre
2019.07.07 21:01
Hello,
Szuper kis kütyü, mindent visz, tv,klíma, erősítő, tv beltéri és RF redőny 433MHz kompatibilis, akinek nem ilyen frekin megy a rádiós távirányító az nem tudja kezelni, de nekem 433-as így simaliba. Echo Dot 3-al tervezem az irányítást, sajna a Broadlink megfelelő programja nem telepíthető ios rendszerre csaz az EU verzio, de az meg nem Alexa kompatibilis, még dolgozom a megoldáson. Nekem nagyon bevált!!

Előnyök: Mindent visz, RF 433Mhz is jó, amit nem ismer tanítható pl redőnyünk RF vezérlése
Hátrányok: 866MHz hiány(akinek kell), IOS szoftver korlátozása, hiányolom az egyéni gombok létrehozását, de még nem ástam magam bele nagyon mélyen...
1
Szabó Laci
2019.06.28 11:15
Sziasztok!
Nekem nagyon bevált a termék, egyszerű a kezelés, infra kapcsolaton minden eszközömet felismerte, a garázskapumat szintén szépen kezeli.
Egyedül az ABUS motoros ajtó záramat nem tudom működtetni vele, de bízom benne talán egy flash frissítéssel ha jön ki rá, akkor ez is megoldódik.
Egyébként nem gondoltam, hogy ezzel az egyszerű kis eszközzel ennyire sokrétűen és gond nélkül lehet kezelni az otthoni kütyüket :)

Előnyök: Minden infra eszköz vezérlése.
Hátrányok: RF kapcsolatnál korlátozott eszköz kompatibilitás.