Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás

Online Pénztárca

Fizess onlinePénztárcával a Smarthugo webáruházban!

 

Ha még nem rendelkezel saját onlinePénztárcával

Értékeljük hűséged, ezért vásárlásod mellé saját onlinePénztárcát adunk, amit a következő vásárlásnál Smarthugonál vagy a több mint 340 webáruházban tudsz használni fizetéskor.

Ha már rendelkezel saját onlinePénztárcával

OnlinePénztárcádban lévõ összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követõen a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévõ, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

  • Egy Broadlink RM4 Pro vásárlásánál, amelynek az akciós ára 19.900 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 18.900 Forintba fog az kerülni.

  • 10 DB Normál 1 Körös Érintő Villanykapcsoló vásárlásánál, amelynek ára 55.000 Forint, 2.500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 52.500 Forintba fog az kerülni és még szállítási költség sincs.

  • Teljes Okosotthon rendszer vásárlásánál, amelynek a személyreszabott kedvezményes ára 102.000 Forint, 5.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 97.000 Forintba fog az kerülni és még szállítási költség sincs.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körû: az onlinePénztárcáról bõvebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz