Szűrés
Szín
(48)
(48)
(50)
(48)
Sorolásszám
(24)
(49)
(41)
(64)
(16)
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás

Sorolókeret

Főkategória >Sorolókeret

A Smarthugo Sorolókeretek minőségi és megbízható megoldást nyújtanak azoknak, akik szeretnék feldobni az otthonuk vagy irodájuk elektromos rendszerét. Esztétikus és letisztult megjelenésű üvegkeretek széles választékával rendelkezünk, melyek könnyen beilleszthetőek bármilyen belső térhez. A sorolt panelek széles választéka lehetővé teszi a könnyű testreszabást, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb megoldást.


Sorrend:

Szűrés

Jellemzően hol szükségesek ezek a termékek? Mindenhol ahol sorolt szerelvény található a lakásban az az egymás mellett közvetlenül 2-3-4 vagy akár 5 elektromos szerelvény. Ilyen helyek a nappaliban a televízió környékén elhelyezett kiállások, de a konyhában vagy a nappaliban is előfordulhat hogy több kapcsoló vagy kapcsoló és konnektor kerül egymás mellé.

Üvegkeret: Minden olyan sorolót üvegkeretnek nevezünk amibe csak konnektorok és egyéb szerelvények kerülnek. Ezek a termékek lehetnek 1-2-3-4 vagy 5 pozíciós kialakításúak.

Érintőpanel:Minden olyan sorolt panelt "érintőpanelnek nevezünk, ahol valamely pozícióban villanykapcsoló szerepel.

Miként válassz megfelelő sorolókeretet: Minden olyan helyre sorolt panel szükséges, ahol egymás mellett, kettő vagy több konnektor vagy több villanykapcsoló vagy ezek vegyes elhelyezése (például: két konnektor és egy csillárkapcsoló vagy egy csillárkapcsoló és 2 db váltó kapcsoló). Hogyan fogj hozzá a régi szerelvény lecseréléséhez? Az első és legfontosabb, hogy meg kell mérni a távolságokat. Abban az esetben beszélünk sorolt szerelvényről, ha az egyik szerelvény középvonala a másik szerelvény középvonala közötti távolság 71mm. Meg kell határozni, milyen szerelvények vannak a sorolásban és megkeresni a Smarthugo kínálatában.

Kiegészítő termékek: A sorolókeretekhez tartozó konnektorok, kapcsolók és kiegészítők kombinálhatóak a felhasználó igényeinek megfelelően. Ezek az üvegkeretek különböző számú és típusú kapcsolók beépítésére alkalmasak, ami lehetővé teszi az egyszerű és elegáns telepítést.

A Smarthugo sorolt panelek széles választékában megtalálhatók, és akár kiegészítő modulok is hozzáadhatók a még nagyobb rugalmasság érdekében. Színben is változatosak: kínálatunkban elérhető arany, fehér, fekete és szürke színű sorolókeret. Ezek bármilyen belső kialakításhoz tökéletesen illenek, stílusossá varázsolva a helyiségeket. Kiváló minőségükkel pedig hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak majd.