Szűrés
Szín
(8)
(8)
(8)
(8)
Kapcsoló Típus
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
Funkció
(8)
(12)
(12)
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Partnereink

Komplett villanykapcsoló

Főkategória >Üvegkeretes Villanykapcsoló >Komplett villanykapcsoló

Ismerd meg a Smarthugo Üvegkeretes billenőkapcsolók lenyűgöző eleganciáját és modern dizájnját, amelyek új szintre emelik a hagyományos kapcsolók világát! Kedvező áron választhatsz kiemelkedő minőséget. – Smarthugo, a prémium megjelenés garanciája!

Válassz fehér, fekete, arany vagy szürke színt, és teremts egységes dizájnt minden szobában. Az edzett üveg megtestesíti a kiváló minőséget, ami még inkább fokozza a Smarthugo kapcsolóinak eleganciáját.

Kínálatunkban megtalálod, a normál 101 villanykapcsolót, a 105 csillárkapcsolót, valamint a 106 váltót és a 107 keresztváltót is. A speciális igényeket kiszolgálják a 101N impulzus kapcsolók és a vizes helyiségekhez ajánlott 102 kétpólusú kapcsolók. Minden termék azonos felépítésű, mint a hagyományos kapcsolók, ami megkönnyíti a telepítést.


Sorrend:

Szűrés
 

prev
12
next

Normál 101 villanykapcsoló

Ez a kapcsoló típus a legelterjedtebb a billenőkapcsolók körében. Egy áramkör kapcsolására szolgál, egy helyről. Ez nem azt jelenti, hogy csak egy lámpát tud kapcsolni, tud többet is amennyiben azok egy áramkörre vannak felfűzve. Jellemzően olyan helyiségeknél használják ezt a kapcsolót amelynek egy bejárata van. Ilyenek lehetnek a szobák, kamrák, háztartási helyiségek stb.

Csillárkapcsoló 105 kapcsoló

A csillárkapcsoló mint a neve is utal rá elsősorban csillárok kapcsolására lett kitalálva. Csillároknál lehetett kapcsolni, hogy csak a fogyasztók fele világítson, vagy ha nagyobb fényre volt szükség, akkor mindkét kör felkapcsolásával ezt el lehetett érni. Azonban a modernebb stílusok megjelenésével már legfőképp nem a csillárok kapcsolására sokkal inkább két külön áramkör kapcsolására használják.

Váltókapcsoló 106 alternatív kapcsoló

A 106 váltó kapcsolók olyan kapcsolók amelyek 1 kört képesek két helyről kapcsolni. Lépcsőházakban vagy nappalikban szokás használni ezeket a típusokat. Ideális elhelyezés esetén a helyiség két bejárata környékén van elhelyezve így a nappaliba belépve feltudjuk kapcsolni majd ha kimegyünk a konyha felé akkor pedig le tudjuk kapcsolni a másik falon lévő kapcsolóval. Alternatív kapcsolóból is létezik kettősalternatív, másnéven 106+6-os típus. Ezzel két világítási kört tudunk két helyről kapcsolni. Ezen kategória egy speciális darabja a keresztváltó kapcsoló az az 107-es kapcsoló. Ez a kapcsoló olyan helyen kerül alkalmazásra, ahol nem elegendő 1 kört 2 helyről kapcsolni. A keresztváltó kapcsolóval akár 3 helyről is kapcsolhatjuk az adott világítási kört.

Kétpólusú kapcsoló - 102 villanykapcsoló

Ezt a kétpólusú kapcsolót a vizes helyiségekben szokás alkalmazni, speciális tulajdonsága, hogy a kétpólusú kapcsoló nem csak a fázist de a nullát is megszakítja, így még nagyobb biztonságot ad.

Impulzuskapcsoló 101N nyomógomb kapcsoló

Ezzel a kapcsoló típussal leggyakrabban a társasházak lépcsőházaiban és szállodákban találkozunk. Olyan mint egy csengő kapcsoló. A billenőkapcsoló billenő lapját megnyomjuk, ekkor egy impulzus jel továbbítódik. A kapcsolót egy impulzus relébe kell bekötni. A világítást az impulzus relé kapcsolja, az impulzuskapcsoló csak egy jelet küld a relének, hogy kapcsoljon.

Smarthugo Üvegkeretek

A Smarthugo márkanév egybeforr a minőséggel, hiszen mi hiszünk abban, hogy csak kiemelkedő minőség és kiemelkedő törődéssel lehet valóban elégedetté tenni az ügyfeleket. Ezért minden Smarthugo üvegkeret kiváló minőségű vastag edzettüvegből készül. A sorolókeretek standard 71mm kiosztással rendelkeznek.