Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Partnereink

Üvegkeretes Villanykapcsoló

Főkategória >Üvegkeretes Villanykapcsoló

Fedezzed fel a Smarthugo Üvegkeretes villanykapcsolók elegáns és modern megjelenését, amely a hagyományos kapcsolókat emeli új szintre! Kedvező árakon válassz kifinomult minőséget, és tedd otthonodat stílusos hellyé.

A Smarthugo billenőkapcsolók hagyományos formát bújtattak modern köntösbe, így a megszokott egyszerűség kifinomultabbá válik. Válassz a stílusodhoz illő fehér, fekete, arany vagy szürke színt. Alkalmazz egységes dizájnt minden szobában, Termékeink elérhető áron biztosítanak prémium megjelenést. Üvegkereteink kiemelkedő minőségű edzett üvegből készültek, hogy a Smarthugo kapcsolói még elegánsabbak lehessenek.

A termékválasztékban található normál 101 villanykapcsoló, 105 csillárkapcsoló, de 106 váltó 107 keresztváltó kapcsoló is. Ezen kívül találsz még 101N impulzus kapcsolót és 102 kétpólusú kapcsolót a vizes helyiségekhez.
A kapcsolók felépítése azonos a normál villanykapcsolókéhoz, így a vezetékezés azonos, biztosítva a könnyű telepítést és cserét.
Otthonodat mi más tenné szebbé és modernebbé mint a Smarthugo Billenőkapcsoló termékcsalád!

Ha nem vagy profi villanyszerelő és nem tudod mi is szükséges az adott villanykapcsolóhoz akkor válassz Komplett kapcsolóink közül, ott megtalálod azt amire szükséged van. Ha tudod, hogy milyen funkciót lát el a kapcsoló, akkor könnyű dolgod van, alább leírjuk, hogy melyik kapcsoló mit tud.
Ha az egész házat szeretnéd felszerelni, akkor óhatatlan, hogy sorolt termékre is szükséged lesz. Ezt a megfelelő szerelvényszámmal rendelkező keret kiválasztásával kezd. Ezt követően válogasd bele a megfelelő kapcsolót vagy szerelvényt annak megfelelően hogy villanykapcsoló kerül-e a sorolásba vagy konnektor vagy esetleg USB töltő.

Komplett villanykapcsoló olyan billenőkapcsoló ami már kerettel is rendelkezik

így nem kell hosszasan keresgélni, a leggyakoribb összeállításokat mi összekészítettük, így egyszerűbben teheted kosaradba a kiválasztott terméket.

Ha segítségre van szükséged a választásban, tedd fel kérdésedet szakértő kollégáinknak a fenti telefonszámon, vagy a kapcsolati űrlapon keresztül.

Komplett villanykapcsolóink között megtalálod a leggyakoribb típusokat, így biztosan találsz olyat amire szükséged van.

Üvegkereteink exkluzív megjelenét biztosítanak

Minden otthon, minden enteriőr egyedi és ehhez nem mindig a leggyakoribb összeállítás dukál. Ha olyan igényed van amit nem találtál meg a komplett termékek között, akkor javasoljuk böngészd végig üvegkereteinket és ott megtalálsz mindent amire csak szükséged lehet. A sorolható kialakításnak köszönhetően egyszerűen egymás mellé szerelhetsz akár 5 kapcsolót vagy szerelvényt is, így nincsenek kötöttségek. Teljes szabadsággal variálhatod a termékek sorrendjét a sorlólókeretben.

Kapcsoló alkategória olyan szerelvényeket takar, amihez még üvegkeretet kell választani

Billenő villanykapcsolóink között megtalálod a számodra szükséges darabot.
Ha több kapcsolót szeretnél egymás mellé helyezni, akkor ezek a termékek lesznek azok, amiket keresel. Válaszd ki a megfelelő sorolókeretet és kapcsolót. A beszerelés roppant egyszerű, a vezetékezés nem tér el a hagyományos kapcsolókétól.

Szerelvények

Ebben a kategóriában megtalálod az összes kiegészítő szerelvényt, hogy ne csak a kapcsolóid, de az összes villamos szerelvényed gyönyörű legyen.
Exkluzív megjelenésű minőségi üvegkereteinkhez illő konnektorok és internet vagy USB kiállások széles választékából válogathatsz.