Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Partnereink

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés szolgáltatás, Kiszállás

 

A szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak, akik felújítás, építkezés előtt állnak, vagy már javában folyik a munka.


Egy ingatlan komplett világítási rendszerének áttekintése nem egyszerű feladat.
A villanyszerelők szeretik az általuk régóta használt termékeket ajánlani, hiszen azokat már több tíz éve építik be.

A kivitelezőkkel a helyszíni szaktanácsadás keretein belül átbeszéljük a bekötéseket, a rendelkezésre álló kábelezéseket, illetve javaslatokat teszünk arra, hogy az adott pozícióba melyik termék lenne a legmegfelelőbb.

Az egész folyamatot az alábbi videóban foglaltuk össze, érdemes megnézni ;)A Smarthugo termékek természetesen sorolhatóak, egymás mellett még impozánsabb benyomást keltenek egy érintőpanelen belül.

Mivel az érintőpanelek gombkiosztásai a telepítés során nem módosíthatóak, ezért olyan összeírásra van szükség, amiben már előre tudjuk, hogy melyik kapcsoló mellé melyik szerelvény fog kerülni. Az összeírás emiatt különbözik egy hagyományos billenőkapcsoló igénylistától.

Mindenképpen érdemes profikra bízni, hogy a későbbiek során mindenki az elképzeléseinek tökéletesen megfelelő termékeket kapja kézhez.

Az építkezés/felújítás melyik szakaszában érdemes elkezdeni foglalkozni a szerelvényekkel?

Érdemes még a vezetékelési/vésési munkálatok elkezdése előtt felvenni velünk a kapcsolatot. Ha ezen már túl vagy, akkor sem késtél le semmiről, a kivitelezővel konzultálva a későbbi lépésekben megoldjuk az esetlegesen felmerülő kábelezési témákat.

 

Bízd ránk az időpontegyeztetést!

Személyes kiszállások alkalmával érdemes a megrendelőnek, illetve a kivitelezőnek is a helyszínen lennie. Az ezzel járó szervezési feladatokat levesszük a válladról: Jelezd, hogy neked mikor lenne megfelelő a felmérés, majd küld el nekünk a villanyszerelő elérhetőségét. A többit bízd ránk.

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás díja: Bruttó 25 000 Forint. Ez az összeg a megrendelésben jóváírásra kerül, így összességében INGYENES.

Az időpontegyeztetést követően kiküldünk egy díjbekérőt erről az összegről. A helyszínre akkor tudunk kimenni, ha a megrendelés pénzügyi teljesítése megtörtént.

A kiszállást 15 termék felett vállaljuk.

 

Minden az elképzeléseid szerint!

Ne köss kompromisszumot a könnyebb kivitelezés érdekében! Szeretjük a kihívásokat, így már a helyszínen javaslatokat teszünk, miután megosztottad velünk az elképzeléseid! A kivitelezővel leegyeztetjük az álmod technikai hátterét.

 

Egyszerű, vagy akár több száz helyről is kapcsolható lámpa?

101, 107, 106+6. A szakzsargont megtartjuk magunknak, neked nem kell ezekkel az ismeretekkel rendelkezned ahhoz, hogy átlásd az ingatlanod áramköreit!

Mindig az igényeidnek legmegfelelőbb terméket ajánlunk az adott pozícióba, majd közérthetően elmagyarázzuk, hogy milyen kapcsolóra van szükséged!

 

Mit, hová kell kötni?

Helyszíni szaktanácsadással könnyítjük meg a kivitelezők munkáját, így a beépítés gördülékenyen tud zajlani.

 

Biztos annyi az annyi? Nem lett elszámolva?

A felmérést rendkívül precízen, szobáról-szobára, szerelvénydobozonként végezzük el. A helyszínen készítünk egy összeírást, amelyet másnap digitalizált verzióban, a pontos elemlistával küldünk el a megadott e-mail címre. Így azt össze tudod vetni az árajánlattal. Természetesen ezt a dokumentumot a kivitelezőnek is továbbítjuk, hiszen ez rendkívül nagy segítség számára a kivitelezés során.

 

Tényleg úgy néznek ki a termékek, mint a weboldalon?

A Smarthugo termékek magas minősége kézzel fogható. Szakértőnk mindig felkészülten érkezik a helyszínre, így a kincseink élőben is megtekinthetőek nála.

 

Mikor kapok árajánlatot?

Személyre szabott, egyedi árajánlatunkat, a pontos elemlistával együtt már másnap megtalálod a mailboxodban.

 

Tegnapra itt vannak a megrendelt termékek?

A raktáron lévő termékeket az összeg beérkezését követően még aznap átadjuk a futárnak. A futárcég 1-2 munkanapos szállítási idővel dolgozik.

Legyen minden tökéletes elsőre, keress minket elérhetőségeiken, nagy örömmel segítünk megvalósítani álmaid otthonát: https://www.smarthugo.com/kapcsolat