Szűrés
Kommunikáció
(49)
(12)
(34)
(12)
(16)
Szín
(30)
(31)
(32)
(30)
Kapcsoló Típus
(32)
(24)
(8)
(8)
(8)
(4)
(4)
Funkció
(4)
(28)
(4)
(36)
(12)
(24)
(13)
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás

Érintőkapcsoló

Főkategória >Érintőkapcsoló

A Smarthugo érintőkapcsolók között, megtalálhatod a legkiválóbb minőségű és stílusos darabokat. Minden termékünk az innováció és a design ötvözéséből született meg, hogy a legmagasabb szintű funkcionalitást és esztétikai élményt nyújtsa. Üvegpaneljaink kiemelkedő minőségű edzett üvegből készültek, hogy a Smarthugo üvegpaneles kapcsolói még robosztusabb, még exkluzívabb lehessen. Kapcsolóink szerelhetőségéről az egyes termékek leírásaiban találsz bővebb információt.

Böngéssz a fehér, fekete és szürke színek közül, vagy merész arany színnel díszített üveg kapcsolóink között. Számos funkció áll rendelkezésre, beleértve az érintő kapcsolást, a dimmelést, a vezeték nélküli vezérlést az okos kapcsolók jóvoltából és még sok más lehetőséget, hogy az otthoni világítás teljes irányítása a Te kezedben lehessen!

 


Sorrend:

Szűrés

prev
next

Mindegyik villanykapcsolónk elegáns karcálló felülettel rendelkezik, amely nagy ellenállóképességű a karcokkal szemben, így hosszú időn keresztül megőrzi elegáns küllemét. A karcálló üvegpanel a modern lakberendezési stílusokhoz igazodik megőrizve funkcionalitását.

Villanykapcsolóink négyféle színben érhetőek el: arany, fehér, fekete és szürke, így ezek közül mindenki megtalálja az otthonához tökéletesen passzoló darabokat. Kínálatunkban megtalálhatóak 1, 2 és 3 körös kapcsolók is, amelyek még kényelmesebbé teszik a mindennapi használatukat.

Stílusos villanykapcsolóink többféle funkcionalitással felszereltek, így a legmodernebb otthonok alapvető kiegészítői lehetnek.
Érintőkapcsolók: A hagyományos billenőkapcsolók egy modernebb, elegánsabb kivitelű alternatívája. Mitől érintő kapcsoló a Smarthugo üvegpaneles érintő villanykapcsoló? Hát attól, hogy itt nem egy műanyag lapot kell átbillenteni a kapcsoláshoz, hanem egy elegáns mozdulattal csak odaérünk a kapcsoló érintésérzékeny területéhez. Az érintő gomb-háttérvilágítása még komfortosabbá teszi a használatot, valamint a funkcionalitást szem előtt tartva állapot visszajelzésre is szolgál. Üveg érintő villanykapcsolóinkból a legjellemzőbb típusokat szintén megtalálod 1, 2 és 3 körös kivitelben.

Váltó kapcsolók: Váltó kapcsolóink azonos lámpa vagy fogyasztó kapcsolását teszik lehetővé 2 vagy több helyről. A Smarthugo váltó érintőkapcsolói váltó és keresztváltó kapcsolóként is működnek. Funkciójuk azonos, de vezetékezésük egyszerűbb, mint a hagyományos kapcsolóknál, mivel kevesebb kábel szükséges, így a vezetékezés anyagköltségén spórolhatunk.

Wifi kapcsolók: Wifi okos kapcsolóink további lehetőségeket biztosítanak vásárlóink számára, távoli vezérlésre, automatizmusokra használhatjuk, amellett, hogy fali érintőkapcsolóként is használható. A vezetékezése némileg eltér a hagyományos villanykapcsolóktól, fázis és nulla vezeték bekötése is szükséges.

RF kapcsolók: Más néven távirányítós kapcsolók olyan villanykapcsolók amik teljes funkcionalitással ellátják a normál villanykapcsoló szerepét viszont a távirányító segítségével nem kell fizikálisan megérinteni az érintőkapcsolót.

Dimmer kapcsolók: Ez a népszerű kategória a valódi kényelmet biztosítja, segítségével beállítható a fényerősség. A megfelelő lámpa vagy fogyasztó birtokában a típustól függően az wifi kapcsolók esetében az alkalmazásból, vagy RF kapcsolók esetében távirányítóval vagy normál érintőkapcsoló esetében a kapcsoló megérintésével szabályozhatjuk a fényerőt és tehetjük hangulatosabbá otthonunk.

 

Hogy otthonod egészét a Smarthugo üveg termékcsaládja díszíthesse, fedezd fel sorolókereteinket vagy konnektorainkat. További érdekes termékek várnak!