Szűrés
Szín
(5)
(5)
(5)
(5)
Sorolásszám
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Partnereink

Üvegkeret


Esztétikus és letisztult megjelenésű üvegkeretek széles választékát találhatod meg kínálatunkban. Fehér, fekete, arany és szürke színekben. Az univerzális sorolásnak köszönhetően szabadon eldöntheted, hogy melyik pozícióba milyen szerelvény kerüljön, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb megoldást. Legyen az villanykapcsoló vagy bármely más fali aljzat.


Sorrend:

Szűrés

prev
12
next

Üvegkeret

Minden olyan sorolót üvegkeretnek nevezünk, amibe konnektorok és egyéb szerelvények kerülnek. Ezek a termékek lehetnek 1-2-3-4 vagy 5 pozíciós kialakításúak. Az üvegkeretek 3 féle elemből tevődnek össze. Az egyik ilyen a fémkeret ami egy anyagból kerül stancolásra még a nagyobb sorolókeretek esetében is, ez biztosítja a megfelelő mechanikai szilárdságot a konnektorok rögzítésénél. A másik fő alkotóelem az exkluzív megjelenést biztosító prémium minőségű üvegkeret, ami 4 mm vastag edzett üvegből készül.


Miként válassz megfelelő sorolókeretet:

Minden olyan helyre sorolt üvegkeret szükséges, ahol egymás mellett, kettő vagy több konnektor van, vagy több villanykapcsoló, vagy ezek vegyes elhelyezése. (például: két konnektor és egy csillárkapcsoló vagy egy csillárkapcsoló és 2 db váltó kapcsoló). Hogyan fogj hozzá a régi szerelvény lecseréléséhez? Az első feladat, hogy meg kell mérni a távolságokat. Abban az esetben tekinthető sorolt szerelvénynek, ha a két szerelvény középvonalának távolsága 71 mm. Meg kell határozni, milyen szerelvények vannak a sorolásban és meg kell keresni a Smarthugo kínálatában.