Szűrés
Szín
(8)
(8)
(8)
(8)
Kapcsoló Típus
(4)
(4)
(4)
(5)
(4)
(4)
(4)
(3)
Funkció
(7)
(13)
(12)
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Partnereink

Kapcsoló


Válassz billenőkapcsolókat Smarthugo üvegkeretek mellé, hogy otthonod még különlegesebb legyen.
A szerelvények azonosak a Komplett villanykapcsoló kategória termékeivel, azzal a küldönbséggel, hogy ezek a kapcsolók csak magát a villamos szerelvényt tartalmazzák, üvegkeretet nem, azt külön szükséges mellé választani.
A Smarthugo billenőkapcsolói között találsz, normál 101 villanykapcsolót, 105 csillárkapcsolót és 106 váltókapcsolót 106+6 duplaváltó kapcsolót és 107 keresztváltó kapcsolót is. Továbbá különleges igényekhez elérhető még 101N impulzus kapcsoló és 102 kétpólusú kapcsoló a vizes helyiségekhez. Villanykapcsoló szerelvényeinket a normál vezetékezés szerint tudod bekötni, így nem kell plusz vezetéket behúzni. A mechanikus kapcsolás révén minden lámpával és fogyasztóval használható.


Sorrend:

Szűrés
 

prev
12
next

101 villanykapcsoló szerelvény

A legáltalánosabb kapcsoló típus. Egy világításikört tud kapcsolni, egy helyről. Leginkább, azoknál a helyiségeknél használják a 101 -es kapcsolókat, aminek csak egy bejárat van. A kapcsoló szerelvények önmagukban nem használhatóak, Üvegkeret mindenképpen szükséges a rögzítésükhöz.

Csillárkapcsoló 105 kapcsoló szerelvény

A csillárkapcsoló két világítási kört tud kapcsolni egy helyről. Azokban a helyiségekbe ajánljuk, ahol két lámpát külön szeretnénk kapcsolni. A Smarthugo billenő kapcsoló szerelvények önállóan nem használható, így üvegkeret mindenképp szükséges a kapcsoló beszereléséhez.

Váltókapcsoló 106 alternatív kapcsoló szerelvény

A 106 váltó kapcsoló 1 világítási kört tud két külön helyről kapcsolni. Alternatív kapcsolóból is létezik kettősalternatív vagy 106+6-os típus. Ezzel két világítási kört tudunk két helyről kapcsolni. Ezen kategória egy speciális darabja a keresztváltó kapcsoló az az 107-es kapcsoló. Ez a kapcsoló olyan helyen kerül alkalmazásra ahol nem elegendő 1 kört 2 helyről kapcsolni. A keresztváltó kapcsolóval akár 3 helyről is kapcsolhatjuk az adott világítási kört.

Kétpólusú kapcsoló - 102 villanykapcsoló szerelvény

Ezt a kétpólusú kapcsolót a vizes helyiségekben szokás alkalmazni, speciális tulajdonsága, hogy a kétpólusú kapcsoló nem csak a fázist, de a nullát is megszakítja, így még nagyobb biztonságot ad.

Impulzuskapcsoló 101N nyomógomb kapcsoló szerelvény

Ezzel a kapcsoló típussal leggyakrabban a társasházak lépcsőházaiban és szállodákban találkozunk. Olyan mint egy csengő kapcsoló. A billenőkapcsoló billenő lapját megnyomjuk ekkor egy impulzus jel továbbítódik.